Actueel


 

Nationaal Schoolontbijt op 9 november

Zondag, 5 november 2017

Als 'Gezonde School' doet 't Kruisrak mee aan het Nationaal Schoolontbijt 2017! "Gezond ontbijten is geen kunst' is het thema van de 15e editie van het Schoolontbijt.  Door mee te doen onderschrijven we het belang van een gezonde start van de dag, maar steunen we ook het Jeugdsport- en cultuurfonds voor kinderen. Dit fonds laat kinderen uit gezinnen waar minder geld is, kunst, cultuur en sport beleven. 
Klik hier voor informatie over deze editie van het schoolontbijt!
Klik hier voor de foto's van het ontbijt!Steven Pont

Zondag, 5 november 2017

Op donderdagavond 16 november a.s. geeft Steven Pont een lezing in Bunschoten!
Dit gebeurt in het Oostwende College, Plecht 1. De lezing start om 20.00 uur, inloop is vanaf 19.30 uur.
Titel van de lezing: 'Onderwijs & ouderschap: een mooi stelletje!'
Het belooft een boeiende avond te worden. Steven Pont is o.a. bekend als schrijver, columnist maar ook van zijn deelname aan het TV-programma over 'De wereld van 4-jarigen'.
U bent van harte welkom! Vol is vol...de toegang is gratis!Invoering continurooster

Donderdag, 2 november 2017

In het schooljaar 2018-2019 (volgend schooljaar) gaat 't Kruisrak werken volgens een continurooster. Uit de ouderpeiling is hiervoor een overtuigende meerderheid gekomen, de MR heeft ingestemd met verandering van de schooltijden.
Dat betekent dat er op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag de school uitgaat om 14.30. Alle kinderen eten op school. Op woensdagmiddag zijn de kinderen vrij, groep 1 en 2 zijn ook op vrijdagmiddag vrij. Nadere informatie over de invoering van het continurooster volgt nog, de praktische voorbereidingen kunnen nu echt van start gaan.Volgende pagina »