Actueel


 

Avond4daagse 2018

Dinsdag, 10 april 2018

Van dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni 2018 is de avond4daagse weer in Bunschoten. Loop jij ook mee dit jaar? Schrijf je in op school! Dat kan na de meivakantie op de volgende momenten:

Het thema van deze avond4daagse is: 4 Feest! De start is om 18:30 uur bij De Duker. De defilié-avond start bij Sportpark Westmaat.
Voor meer informatie: kijk op de website www.avondvierdaagse-bunschoten.nl of via Facebook #avondvierdaagsebunschoten

Hulp sportdag 25 mei

Vrijdag, 23 maart 2018

Vrijdag 25 mei 2018 is het weer Schoolsportdag voor alle kinderen van groep 3 tot en met 8, het sportevenement van het jaar!
’s Ochtends worden er spelletjes gespeeld, ’s middags zijn er wedstrijden van mat-, voet-, en lijnbal. De dag wordt afgesloten met een spannende estafettewedstrijd en natuurlijk de prijsuitreiking.
Ieder jaar is deze dag weer een bijzondere gebeurtenis; een spektakel! En ieder jaar weer beleven meer dan duizend kinderen een onvergetelijke dag.
Dit is mogelijk door het vele werk van ouders en vrijwilligers die mee willen helpen en zich in willen zetten voor de Schoolsportdag.

U kunt zich opgeven om ook te helpen en een steentje bij te dragen aan de leukste, gezelligste en sportiefste dag van het schooljaar!
Er zijn vooral spelleiders nodig tijdens het ochtendprogramma bij de 192 (!) spelletjes die uitgezet worden voor alle kinderen. Er zijn ook groepsleiders en scheidsrechters nodig.

Helpt u ook mee? Klik hier voor de brief met een antwoordstrookje en lever het in op school of mail naar de leerkracht van uw kind. U wordt dan ingedeeld op een plek waar de hulp het hardst nodig is. Het is altijd mogelijk om bij uw eigen kind(eren) te gaan kijken.

Namens alle kinderen alvast heel hartelijk bedankt voor uw hulp!Kruisrakkertje maart

Vrijdag, 23 februari 2018

Het Kruisrakkertje staat online! Met info over de staking op 14 maart, personeelszaken, vakantierooster, parkeren op het Vogelpad en nog veel meer. Kortom, mis het niet! Klik hier om het direct te lezen.« Vorige pagina Volgende pagina »