Actueel


 

Slotdag

Vrijdag, 30 juni 2017

De slotdag 2017 zit er weer op! Het is traditie dat op de laatste vrijdag van het schooljaar er een zomers feest gehouden wordt. Dit jaar was de rode draad van deze dag: BINGO. Met natuurlijk een potje bingo, verder een puzzeltocht door de wijk om de bingokaart vol te krijgen, levend bingo, een handelsspel en vooral veel buiten zijn! Met tussendoor de patat van La Plaza, die weer top was.
Voor wat foto's: klik hier.Uitnodiging

Donderdag, 15 juni 2017

Nieuwsgierig naar de activiteiten bij een gymles? Op woensdag 21 juni a.s. zijn ouders/verzorgers van groep 3 t/m 8 van harte welkom om een kijkje bij de gymles te nemen. De lessen worden gegeven bij Agilitas, aan de Vaartweg. Voor de lestijden: klik hier.
Voor ouders van groep 1 en 2 is er deze ochtend gelegenheid om te kijken bij een taalactiviteit in de klas van hun kind in het kader van VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie). U bent van harte welkom!PO in actie

Donderdag, 15 juni 2017

Op dinsdag 27 juni a.s. zullen de basisscholen in Nederland een uur later opengaan dan normaal. Ook de stichting Eem-Vallei Educatief (waarbij 't Kruisrak hoort) heeft zich solidair verklaard met deze actie. 't Kruisrak gaat op dinsdag 27 juni dus om 9.30 uur starten met de lessen. Wij verzoeken u uw kind pas om 9.30 uur te brengen. Heeft u tussen 8.30 uur en 9.30 uur opvang nodig voor uw kind, probeert u dat zelf te regelen met familie, vrienden of andere ouders van school. Indien het ondanks uw moeite niet gaat lukken, dan mag u contact opnemen met de directie. Mogelijk opvangkosten voor dit uur zijn voor de ouders, niet voor het schoolbestuur.
Klik hier voor de brief over deze actie.
U kunt ons steunen door onze petitie te ondertekenen op www.pofront.nl. Elke stem telt, dus breng dit gerust onder de aandacht bij vrienden, familie en kennissen.« Vorige pagina Volgende pagina »