Actueel


 

Sponsorloop en KBW

Woensdag, 19 september 2018

'Kom erbij!' Dat is het thema van de Kinderboekenweek (KBW) van dit jaar. Het past prima bij de jaarlijkse open week, maar ook bij de sponsorloop die georganiseerd wordt op woensdag 3 oktober a.s. De 'werkgroep bewegingsonderwijs' heeft deze sponsorloop georganiseerd met het doel nieuwe sportkleding voor de kinderen te kunnen aanschaffen. Dus kom erbij en doe mee!
U ontvangt nog meer informatie via e-mail en de Parro-app!

Op deze ochtend beginnen ook de activiteiten voor de Kinderboekenweek. Alles draait hierbij om verhalen over vriendschap. Een prachtig thema! Op woensdagochtend 3 oktober kunt u ook weer een kijkje nemen bij de kraam van Bruna Van der Geest. Ook dit jaar gaat is er weer de bekende 'kassabonnenactie'; lever uw bonnen in op school, de school kan 20% van het totale bedrag besteden aan de aanschaf van kinderboeken. Dus ook dit komt ten goede aan de kinderen!Open week

Woensdag, 19 september 2018

De eerste week van oktober is traditiegetrouw weer de 'open week' waarbij u kunt intekenen om een les bij te wonen bij uw kind(eren). Op woensdag 3 oktober is het 'opa- en omadag', waarbij de grootouders van de leerlingen welkom zijn. Het is ook de dag met een aftrap van de Kinderboekenweek in de vorm van een sponsorloop. 'Kom erbij' is dan ook het toepasselijke thema. De starttijden van de sponsorloop worden nog via de mail en Parro verspreid. U bent van harte welkom om aan te moedigen!Nieuwe schooljaar!

Zaterdag, 25 augustus 2018

Op de eerste ouderavond in het nieuwe schooljaar is de 'Parro-app' geintroduceerd. Ouders kunnen in een besloten appgroep met de leerkracht en met andere ouders communiceren. Ook zullen de leerkrachten mededelingen via de Parro-app doorgeven. Download de app dus gebruik de via de mail verstuurde koppelcode om u aan te melden! Heeft u geen code ontvangen, dan zal mogelijk het mailadres niet correct zijn. Neemt u dan contact op met de directie via admin@kruisrak.nl, of bel 033-2984260.Volgende pagina »