Actueel


 

uitreiking vignet Gezonde School

Vrijdag, 4 januari 2019

Op donderdag 17 januari wordt het vignet 'Gezonde School' overhandigd door oud-voetballer en trainer John de Wolf, samen met oud-leerling Argjend Selimi (speler van Spakenburg 1). 't Kruisrak heeft voor de derde keer het themacertificaat 'Bewegen en Sport' behaald! En daarbij ook het themacertificaat 'Voeding' (voor de tweede keer). Daar zijn we trots op!Open huis

Woensdag, 12 december 2018

Bent u op zoek naar een basisschool?
Op zaterdag 19 januari a.s. organiseert openbare sportbasisschool ’t Kruisrak een open huis.  Ouders zijn dan tussen 10 en 12.30 uur van harte welkom om met hun kind(eren) de school te bezoeken. Er worden rondleidingen gegeven (ook door kinderen) en ouders kunnen op hun gemak een kijkje in alle (digitale) lesmaterialen nemen. Er zal uitleg gegeven worden over de werkwijze in de groepen op ’t Kruisrak.  

In de gymzaal zal een les bewegingsonderwijs gegeven worden, om te laten zien hoe kinderen via uitdagende lessen hun motorische vaardigheden verder ontwikkelen. Uiteraard mogen de aanwezige kinderen hieraan meedoen, want samen bewegen geeft plezier!

U bent op zaterdag 19 januari van harte welkom op OSBS ’t Kruisrak, Vogelpad 3. 
Mocht u die dag niet in de gelegenheid zijn, mail of bel gerust voor een afspraak met 033-2984260

 Decembermaand

Maandag, 10 december 2018

Het Sinterklaasfeest zit er weer op, het was zeer geslaagd. Foto's zijn in diverse groepen gedeeld in de Parro-app.
Nu is de school in kerstsfeer. Op woensdag 19 december vieren we met de leerlingen 's ochtends het kerstfeest. 's Avonds is het gezellige kerstdiner, waarvoor iedere ouder iets maakt. Via de leerkrachten heeft u hierover informatie ontvangen.

Aanvang: 18.00, eindtijd 19.00 uur.

U hoeft als ouder niet naar huis, blijf gezellig bij de vuurkorf om met andere ouders te genieten van live-kerstmuziek! Daarbij een hapje en een (warm) drankje, goede gesprekken en het uur is zo om! We hopen dat er veel ouders komen op onze 'Ouders ontmoeten ouders' bijeenkomst! U bent van harte welkom!

Donderdag 20 december is de laatste schooldag van 2018. De kerstvakantie begint op vrijdag 21december, we verwachten de leerlingen weer op maandag 7 januari 2019 op school.

Namens het Kruisrak-team: fijne feestdagen!Volgende pagina »