Actueel


 

Damtoernooi 2018

Woensdag, 17 oktober 2018

Op 17 oktober 2018 hebben kinderen van 't Kruisrak meegedaan aan het damtoernooi. Het eerste damteam van onze school heeft een mooie derde plaats behaald. Kijk hier voor foto's.Schoolfruit - Gezonde School

Maandag, 24 september 2018

In de periode van 12 november - 19 april 2019 ontvangen alle leerlingen weer drie keer per week gratis schoolfruit! Dit wordt geleverd in het kader van de EU-schoolfruitregeling. We zijn er blij mee! Als 'Gezonde School' stimuleren we de gezonde tussendoortjes. Het vignet 'Gezonde School' voor sport en bewegen is overigens ook weer voor drie jaar toegekend. Ook voor het thema 'voeding' is het certificaat verlengd, voor de tweede periode. Iets om trots op te zijn! 

 Sponsorloop en KBW

Woensdag, 19 september 2018

'Kom erbij!' Dat is het thema van de Kinderboekenweek (KBW) van dit jaar. Het past prima bij de jaarlijkse open week, maar ook bij de sponsorloop die georganiseerd wordt op woensdag 3 oktober a.s. De 'werkgroep bewegingsonderwijs' heeft deze sponsorloop georganiseerd met het doel nieuwe sportkleding voor de kinderen te kunnen aanschaffen. Dus kom erbij en doe mee!
U ontvangt nog meer informatie via e-mail en de Parro-app!

Op deze ochtend beginnen ook de activiteiten voor de Kinderboekenweek. Alles draait hierbij om verhalen over vriendschap. Een prachtig thema! Op woensdagochtend 3 oktober kunt u ook weer een kijkje nemen bij de kraam van Bruna Van der Geest. Ook dit jaar gaat is er weer de bekende 'kassabonnenactie'; lever uw bonnen in op school, de school kan 20% van het totale bedrag besteden aan de aanschaf van kinderboeken. Dus ook dit komt ten goede aan de kinderen!« Vorige pagina Volgende pagina »