Actueel


 

Mad Science

Vrijdag, 25 januari 2019

Mad Science gaf op 25 januari een show in de hal, voor groep 3 t/m 8. Daarin liet professor Jojo proefjes zien met licht en geluid. Spannend! Het naschoolse aanbod gaat (bij voldoende belangstelling) starten op 19 februari. Ouders hebben hierover bericht gekregen en kunnen zelf via de website van Mad Science: nederland.madscience.orgVignet Gezonde School!

Maandag, 21 januari 2019Het Vignet Gezonde School is nu ook officieel binnen! Een mooie bijeenkomst met John en Argjend.  Helaas kon de beloofde training niet doorgaan, vanwege het slechte weer. Die training houden we nog te goed, John en Argjend hebben beloofd hiervoor terug te komen. Het was een mooi feest! Klik hier voor de foto's en hier voor het filmverslag!uitreiking vignet Gezonde School

Vrijdag, 4 januari 2019

Op donderdag 17 januari wordt het vignet 'Gezonde School' overhandigd door oud-voetballer en trainer John de Wolf, samen met oud-leerling Argjend Selimi (speler van Spakenburg 1). 't Kruisrak heeft voor de derde keer het themacertificaat 'Bewegen en Sport' behaald! En daarbij ook het themacertificaat 'Voeding' (voor de tweede keer). Daar zijn we trots op! Klik hier om het verslag van Omroep Spakenburg te zien en hier om de foto's te bekijken.« Vorige pagina Volgende pagina »