Actueel


 

Kruisrakkertje mei 2019

Vrijdag, 3 mei 2019

Het maandelijkse infobulletin is weer verstuurd. Met daarin o.a. aandacht voor de schoolsportdag, terugblik activiteiten en de geboorte van Tess, dochter van Bianca en Ruud. Klik hier om het laatste nieuws te lezen.Paasweekend en Meivakantie

Vrijdag, 12 april 2019

Alle kinderen zijn vrij op vrijdag 19 april (Goede Vrijdag) en maandag 22 april (Tweede Paasdag). In de week van dinsdag 23 april is er gewoon school.
Zaterdag 27 april (Koningsdag) is de start van een weekje meivakantie. Maandag 6 mei worden de kinderen dan weer op school verwacht.
In de maand juni hebben de kinderen nog een weekje vakantie: van maandag 10 juni t/m vrijdag 14 juni.
 Geslaagde Koningsspelen!

Vrijdag, 12 april 2019

Vrijdag 12 april was een frisse, zonnige dag. Prima weer voor de jaarlijkse Koningsspelen. Met een circuit voor groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8, waarin afwisselende sport en spelactiviteiten klaarstonden. Met hierbij o.a. dans, judo (via Rebel), volleybal (Unicornus), Bubbel voetbal en Archery Attack (Sportivun), handbal en nog veel meer. Dankzij hulp van ouders, leerkrachten, activiteitencommissie en natuurlijk de inzet van de kinderen zelf, was het weer een zeer geslaagde ochtend!
Diverse foto's zijn gedeeld via Parro.« Vorige pagina Volgende pagina »