Actueel


 

Landelijke onderwijsstaking 15 maart

Maandag, 4 maart 2019

Op vrijdag 15 maart a.s. gaat het onderwijs Nederland actie voeren, voor meer investeringen in het onderwijs. Ook de Stichting EemVallei heeft zich solidair verklaard met deze landelijke onderwijsstaking.
't Kruisrak is op vrijdag 15 maart a.s. gesloten! Leerkrachten maken gebruik van hun stakingsrecht, er is daarom deze dag geen les.
Heeft u deze dag opvang nodig voor uw kind, dan is het dringende verzoek om dit zelf te regelen met familie, vrienden of andere ouders van school. We informeren u daarom tijdig over deze actie, zodat u gelegenheid heeft dit te gaan regelen.
Indien het ondanks uw inspanning niet gaat lukken, dan mag u contact opnemen met de directie. Mogelijke opvangkosten voor deze dag zijn voor de ouders, niet voor het schoolbestuur. 
 Ouderavond sociale media

Woensdag, 13 februari 2019

Op donderdag 21 maart a.s. is er een ouderavond over 'sociale media'. Opvoedingsvragen over het telefoongedrag, grenzen stellen en andere vragen komen deze avond aan de orde. Rody en Jetske van De Boei zijn deze avond aanwezig om hun tips en ervaringen te delen. 
Alle ouders van groep 1 t/m 8 zijn van harte welkom!

Aanvang: 19.30 uur
Eindtijd: uiterlijk 21:00 uur
Locatie: 't Kruisrak, Vogelpad 3.Reünie 21 september 2019

Woensdag, 30 januari 2019

Noteer vast in de agenda: op zaterdag 21 september 2019 wordt er een reünie georganiseerd! Aanleiding is het 45-jarig bestaan van 't Kruisrak. Oud-leerlingen en oud-collega's zijn van harte welkom! 
De locatie is bekend: 't Kruisrak op Vogelpad 3 (dus het nieuwe gebouw).
Tijdstip: 's middags van 2 tot 5 uur.
Er is live-muziek aanwezig: de band van meester Ed Heijmans gaat optreden.
Het mailadres voor de aanmelding is geopend: jubileum@kruisrak.nl

Hou de website en Facebook in de gaten!« Vorige pagina Volgende pagina »