directie@kruisrak.nl 033-298 42 60

Kerstsfeer!

Dinsdag 20 december staat in het teken van de Kerstviering. Dit is een andere datum dan eerst gepland, dat heeft te maken met het feit dat het Vogelpad op woensdagmiddag 21 december is afgesloten vanwege een activiteit bij het CKCB. Vandaar dat wij dit jaar uitwijken naar de dinsdagavond.

’s Avonds is er kerstbuffet  voor de kinderen (start om 17.30 uur) en een mini-kerstconcert op het plein. U komt toch ook? Noteer deze datum alvast in uw agenda..

Ouders zijn al van harte welkom tussen half 6 en half 7 om gezellig met elkaar bij te praten. De AC organiseert een sfeervol samenzijn op het plein, terwijl de kinderen in de klas genieten van het kerstbuffet. De kinderen komen dan om half 7 naar buiten voor een mini-kerstconcert!

Via de leerkrachten (Parro) krijgt u de info over hoe het kerstdiner voor de kinderen georganiseerd is. We gaan weer terug naar zoals het voor corona georganiseerd werd: een feestelijk kerstbuffet in alle sfeervolle klassen, waarvoor alle ouders iets maken.
Dit wordt nog nader uitgelegd in een brief die via Parro wordt gestuurd.

 

Op donderdag 22 december is ‘foute kersttruiendag’. Indien uw kind(eren) het leuk vinden, mogen ze deze dag een ‘foute kersttrui’ aandoen.